Wij nemen het voor u op richting de verzekeraar

Contra expert

Wat doet een contra expert?

Voor we u vertellen wat de voordelen zijn van het inschakelen van een contra expert, leggen we uit wat dit precies inhoudt. Een contra expert is de expert op het gebied van schade die u zélf inschakelt. Zie het als een second opinion.

Ons doel? Ervoor zorgen dat u de juiste schadevergoeding ontvangt. Daarnaast staan wij u bij tijdens elke stap die moet worden genomen. Wij weten tot in de puntjes wat er moet worden geregeld, waardoor u nooit voor nare verrassingen komt te staan.

Contra expertise, maar dan speciaal voor u

U denkt misschien: maar mijn verzekering stuurt toch een expert? Dat klopt, alleen deze handelt in het belang van de verzekeraar. Om ervoor te zorgen dat u de juiste vergoeding krijgt, zijn wij er als uw adviseur. Wij nemen het voor u op en staan aan uw kant.

U heeft recht op een eigen expert
naar keuze

Wist u dat het inschakelen van een eigen contra-expert een recht is dat u heeft? Twijfel dus niet en maak hier gebruik van. Het zou zonde zijn als u een lagere schadevergoeding ontvangt dan waar u eigenlijk recht op heeft. U mag altijd contact met ons opnemen. Zowel bij vragen als voor hulp.

Stappenplan
bij schade

De juiste vergoeding
voor uw schade

Kosten
Contra expertise

Ons GRATIS
e-book

Hoe nemen wij het voor u op?

Het is dus zaak om bij schade contact met ons op te nemen.
Maar vergeet voordat u dit doet niet om de schade eerst zoveel mogelijk te beperken.

Snel en kundig inventariseren van schade

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de schade die u heeft te inventariseren. Onze kundige medewerkers met hun expertise en jarenlange ervaring helpen u met het nauwkeurig vastleggen van de schade. Niet alleen de zichtbare schade, maar ook de onzichtbare (gevolg)schade wordt opgenomen in het schaderapport. Hierna overleggen we hoe we verder gaan handelen richting uw verzekering.

Wij nemen het voor u op richting de verzekeraar

Wij nemen het contact met uw verzekeraar uit uw handen. Wij weten namelijk precies wat er moet gebeuren en hoe er gecommuniceerd dient te worden bij schadegevallen. U staat altijd sterker in de onderhandelling met onze ondersteuning. U mag erop rekenen dat wij verder kijken dan de polisvoorwaarden van uw verzekering, zodat we voor u een zo volledig mogelijke vergoeding kunnen realiseren.

De juiste vergoeding

Ons doel? Een zo volledig mogelijke vergoeding van de schade.
Vaak wordt alleen de zichtbare schade vergoed. Daarom is het verstanding om een contra expert in te schakelen. Onze experts zullen alles opnemen wat zichtbaar of op dat moment zelfs nog niet zichtbaar is. Zo voorkomen we dat u achteraf met eigen gelden de schade moet herstellen.

En de kosten?

Wij hebben er voor gekozen u niet op voorhand te belasten met een voorschot of met onvoorziene kosten achteraf. En het mooiste? Uw verzekeraar vergoedt alle redelijk gemaakte kosten 

(artikel 7:959 BW).

Download het gratis e-book

In Nederland gaat het weer alle kanten op. Van sneeuw tot hagel tot regen, het komt allemaal voorbij. Het kan nodig zijn om extra maatregelen te treffen om waterschade in huis te voorkomen.

Hoe? Lees onze tips en informatie hierover in ons gratis e-book: ‘Hoe voorkom ik waterschade?

Eerst zien Dan geloven

We kunnen u wel uitgebreid vertellen dat wij al jaren succesvol zijn in het bijstaan van onze klanten, maar we laten het u liever zien.
Lees hier de ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan.

Google reviews & Kiyoh reviews

Neem contact met ons op

Contactgegevens