Wij nemen het voor u op richting de verzekeraar

Contra expert

Wat doet een
contra expert?

Voor we u vertellen wat de voordelen zijn van het inschakelen van een contra expert, leggen we uit wat dit precies inhoudt. Een contra expert is de expert op het gebied van schade die u zélf inschakelt. Zie het als een second opinion.

Ons doel? Ervoor zorgen dat u de juiste schadevergoeding ontvangt. Wij staan u bij tijdens elke stap die hiervoor moet worden genomen. Wij weten tot in de puntjes wat er moet worden geregeld, waardoor u nooit voor nare verrassingen komt te staan.

Contra expertise, maar dan speciaal voor u

U denkt misschien: maar mijn verzekering stuurt toch een expert? Dat klopt, alleen deze handelt in het belang van de verzekeraar. Om ervoor te zorgen dat u de juiste vergoeding krijgt, zijn wij er als uw adviseur. Wij nemen het voor u op en staan aan uw kant.

U heeft recht op een eigen expert naar keuze

Wist u dat het inschakelen van een eigen contra-expert een recht is dat u heeft? Twijfel dus niet en maak hier gebruik van. Het zou zonde zijn als u een lagere schadevergoeding ontvangt dan waar u eigenlijk recht op heeft. U mag altijd contact met ons opnemen. Zowel bij vragen als voor hulp.
Wat te doen bij schade?

Hoe nemen wij
het voor u op?

Het is dus zaak om bij schade contact met ons op te nemen. Maar vergeet voordat u dit doet niet om de schade eerst zoveel mogelijk te beperken.

Onze hulp in duidelijke stappen:
1

Snel en kundig inventariseren van schade

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de schade die u heeft te inventariseren. Onze kundige medewerkers met hun jarenlange expertise helpen u met het nauwkeurig vastleggen van de schade. Niet alleen de zichtbare schade, maar ook de onzichtbare (gevolg)schade wordt opgenomen in het schaderapport. Hierna overleggen we hoe we verder gaan handelen richting uw verzekering.
2

Wij nemen het voor u op richting de verzekeraar

Wij nemen u het contact met uw verzekeraar uit handen. Wij weten namelijk precies wat er moet gebeuren, waardoor u sterker staat met onze ondersteuning. U mag erop rekenen dat wij verder kijken dan de polisvoorwaarden van uw verzekering, zodat we voor u een zo volledig mogelijke vergoeding kunnen realiseren.
3

De juiste vergoeding

Ons doel? Een zo volledig mogelijke vergoeding van de schade.

Vaak wordt alleen de zichtbare schade vergoed. Daarom is het verstanding om een contra expert in te schakelen. Onze experts zullen alles opnemen wat zichtbaar of op dat moment zelfs nog niet zichtbaar is. We voorkomen zo dat u achteraf met eigen gelden de schade moet herstellen.

En de kosten?

Wij hebben er voor gekozen u niet op voorhand te belasten met een voorschot of met onvoorziene kosten achteraf. En het mooiste? Uw verzekeraar vergoedt alle redelijk gemaakte kosten  (artikel 7:959 BW).  

Eerst zien
Dan geloven

We kunnen u wel uitgebreid vertellen dat wij al jaren succesvol zijn in het bijstaan van onze klanten, maar we laten het u liever zien. Lees hier de ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan.
 • Snelle duidelijke service

  Ik had een aanvraag gedaan en ben direct verder geholpen. Via de telefoon informatie gekregen en een snelle afspraak om alles te komen bekijken. Vanuit daar kunnen ze het overnemen. Top geregeld
  Powersounds , Rotterdam
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
  1 2 3 8
 • Vakkundig, integer en denkt in oplossingen

  Bij mijn waterschade was het lange tijd onduidelijk of het om een grote schade of beperkte schade zou gaan en welk deel de verzekering zou betalen. En daar heb ik zelf helemaal geen kaas van gegeten. Levi heeft alles helder uitgelegd, scenario's geschetst en de zaak netjes afgehandeld na gezamelijk overleg. Als je twijfels hebt over je schade, dan zou ik zeker Levi aanbevelen.
  Monique , Zoetermeer
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
  1 2 3 8
 • Super goed!!

  Wij zijn heel goed geholpen, er is veel zorg weggenomen en dat bracht een stukje rust bij ons. Complimenten voor de Heer L.Dekkers. Wij zijn heel blij met de afwikkeling van de schade. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen!!!
  Henk , Boxmeer
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
  1 2 3 8
 • Goed en snel geholpen. Kan iedereen Schade Experts aanraden!

  Zeer goede ervaring mee. Heeft mij bijgestaan met een flinke schade. Reageert snel en is altijd bereikbaar. Bedankt voor de service!
  RC , Vlissingen
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
  1 2 3 8
 • Prima communicatie over de voortgang

  De contacten naar de betreffende instanties verliepen snel achter elkaar door met een duidelijke informatievoorziening naar de opdrachtgever
  Corina , Steenbergen
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
  1 2 3 8
 • Duidelijk, vriendelijk, snel.

  Levi heeft zich gelijk goed ingezet voor onze schade met een goed resultaat. Heeft een goede kennis van zaken, en op een prettige duidelijke manier alles besproken. Top.
  Piet en Corrie , Bergen op Zoom
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  ja
  1 2 3 8
 • Levi heeft ons deskundig ondersteund.

  Levi heeft ons goed geholpen als professionele tussenpersoon! Hij was ook altijd vlot bereikbaar en pakte alles direct aan.
  Hanneke , Roosendaal
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
  1 2 3 8
 • Zeer goede ervaring en dus perfect opgelost!

  Als ik het in 1 woorden zou moeten omschrijven, Fantastisch! - Deskundig - Professioneel - Altijd bereikbaar Levi heeft me geholpen met een flinke waterschade vanuit de zolderverdieping naar de keuken (begane grond). Met zijn kennis van zaken heeft hij de schade goed in kaart gebracht en tevens voor een oplossing gezorgd.
  Olaf, Made
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
  1 2 3 8
Bekijk alle reviews op Kiyoh
menu-circlearrow-down-circlearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram