Wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen

OVER ONS

Welkom bij Schade Experts

Een dynamisch expertisebureau dat met passie en expertise schadegevallen ten gunsten van de benadeelden afhandelt. Onze toewijding aan het ondersteunen van klanten in tijden van onverwachte uitdagingen vormt de kern van wie we zijn.

Met ruim 15 jaar ervaring als bouwkundige schade-experts hebben onze eigenarenen diepgaand begrip van de complexiteit van schadegevallen. Dit inzicht vormt de basis van ons team van ervaren experts, die gedupeerden van brand-, water-, inbraak- of stormschades begeleiden naar een soepele en rechtvaardige schadeafhandeling.

Bij Schade Experts geloven we sterk in de kracht van de ervaringen van onze klanten. Waarom zouden we zelf veel vertellen als we het aan degenen kunnen overlaten die we al hebben geholpen? Ontdek de oprechte meningen van onze klanten door hieronder de reviews van Schade Experts te bekijken.

Ervaringen van klanten

Meer dan 100 positieve referenten! Schade Expert stond hen bij tijdens hun schaderegeling. Voor iedere regio of iedere sector hebben we iemand die graag aan u zijn ervaringen vertelt.

Wie wij zijn en wat wij doen

Kies voor Schade Experts – uw betrouwbare partner in schadeafhandeling. We laten onze klanten spreken, en we zijn er trots op dat hun ervaringen getuigen van de toewijding en zorg die wij bieden bij het regelen van schade. Laat ons uw vertrouwen winnen en u ondersteunen bij het vakkundig en rechtvaardig afhandelen van uw schadegeval.

Stappenplan
bij schade

De juiste vergoeding
voor uw schade

Kosten
Contra expertise

Ons GRATIS
e-book

Hoe nemen wij het voor u op?

Het is dus zaak om bij schade contact met ons op te nemen. Maar vergeet voordat u dit doet niet om de schade eerst zoveel mogelijk te beperken.

Snel en kundig inventariseren van schade

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de schade die u heeft te inventariseren. Onze kundige medewerkers met hun expertise en jarenlange ervaring helpen u met het nauwkeurig vastleggen van de schade. Niet alleen de zichtbare schade, maar ook de onzichtbare (gevolg)schade wordt opgenomen in het schaderapport. Hierna overleggen we hoe we verder gaan handelen richting uw verzekering.

Wij nemen het voor u op richting de verzekeraar

Wij nemen het contact met uw verzekeraar uit uw handen. Wij weten namelijk precies wat er moet gebeuren en hoe er gecommuniceerd dient te worden bij schadegevallen. U staat altijd sterker in de onderhandelling met onze ondersteuning. U mag erop rekenen dat wij verder kijken dan de polisvoorwaarden van uw verzekering, zodat we voor u een zo volledig mogelijke vergoeding kunnen realiseren.

De juiste vergoeding

Ons doel? Een zo volledig mogelijke vergoeding van de schade.
Vaak wordt alleen de zichtbare schade vergoed. Daarom is het verstanding om een contra expert in te schakelen. Onze experts zullen alles opnemen wat zichtbaar of op dat moment zelfs nog niet zichtbaar is. Zo voorkomen we dat u achteraf met eigen gelden de schade moet herstellen.

En de kosten?

Wij hebben er voor gekozen u niet op voorhand te belasten met een voorschot of met onvoorziene kosten achteraf. En het mooiste? Uw verzekeraar vergoedt alle redelijk gemaakte kosten

(artikel 7:959 BW).

Download het gratis e-book

In Nederland gaat het weer alle kanten op. Van sneeuw tot hagel tot regen, het komt allemaal voorbij. Het kan nodig zijn om extra maatregelen te treffen om waterschade in huis te voorkomen.

Hoe? Lees onze tips en informatie hierover in ons gratis e-book: ‘Hoe voorkom ik waterschade?

Eerst zien Dan geloven

We kunnen u wel uitgebreid vertellen dat wij al jaren succesvol zijn in het bijstaan van onze klanten, maar we laten het u liever zien.
Lees hier de ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan.

Google reviews & Kiyoh reviews

Neem contact met ons op

Contactgegevens