Weten waar u aan toe bent

Kosten contra expert

Weten waar u aan toe bent

Kosten voor contra expert zijn redelijk. Wij hebben er voor gekozen u niet op voorhand te belasten met een voorschot of met onvoorziene kosten achteraf.

Kosten contra-expert redelijk?

De kosten moeten voldoen aan de zogenaamde “dubbele redelijkheidstoets”.

  1. Het gehanteerde uurloon van de contra-expert is marktconform.
  2. Het moet redelijk zijn dat een contra-expert wordt ingeschakeld.

 

  •  Ons uurloon is redelijk en marktconform.
  • U als Leek komt tegen over experts, dus is het redelijk dat u een eigen expert inschakelt.

*De verzekeraar vergoedt de redelijk gemaakte kosten artikel 7:959 BW

Waarom is jullie schade vaststelling
vaak hoger?

De expert van de verzekeraar stelt de schade vast, enkel heeft deze u bewust of onbewust niet gewezen op al u rechten.

De vergoeding voor verblijf elders, het in- uitruimen, kosten eigen beredding worden vaak niet genoemd door de experts.

Schade Experts zal alles benoemen waar u recht op heeft. U heeft immers soms jaren premie betaald voor dure en uitgebreide polissen. Door de inzet van Schade Experts kan een schade vaststelling vaak vele malen hoger uitvallen. In 97% van de gevallen ontvangt u een hogere vergoeding met hulp van een eigen deskundige aan u zijde.

contra expertise Schade Experts

Wat zijn de voordelen van
een akte van Cessie?

Hoe werkt het?
Wanneer u ons als contra-expert inzet, stellen we samen de Akte van Cessie op. Hiermee ontlasten we u. De kosten van onze contra-expertise worden rechtstreeks door ons bij de verzekeraar gedeclareerd.

Wat is een Akte van Cessie?
In het kort: met een Akte van Cessie draagt u de kosten die u heeft na schade over aan de partij bij wie u de Akte van Cessie ondertekend. U hoeft zelf niks voor te schieten, want de rekeningen worden rechtstreeks ingediend bij uw verzekeraar.

Schakelt u een contra-expert zoals Schade Experts in en ondertekent u geen Akte van Cessie, dan moet u de kosten van deze expertise zelf voorschieten. Dit kan soms oplopen tot een fors bedrag. Wilt u dit voorkomen? Dan is het belangrijk om een Akte van Cessie te ondertekenen nadat u ons heeft ingeschakeld.

Met een ondertekende Akte van Cessie hoeft u zelf dus geen grote bedragen voor te schieten. Dit regelen wij namelijk voor u. Ook nemen wij al het contact met de verzekeraar uit handen. Een extra voordeel is dat wij ook alle administratie van u overnemen. Kiest u voor een Akte van Cessie, dan kiest u dus voor (financieel) gemak.

Een Akte van Cessie voorkomt:

U kunt er natuurlijk voor kiezen om geen Akte van Cessie te ondertekenen. Echter betekent dit dus dat u alles zelf moet voorschieten en dat u zelf alle administratie verwerkt. Ons advies is om altijd een Akte van Cessie te ondertekenen.

Stappenplan
bij schade

De juiste vergoeding
voor uw schade

Kosten
Contra expertise

Ons GRATIS
e-book

Download het gratis e-book

In Nederland gaat het weer alle kanten op. Van sneeuw tot hagel tot regen, het komt allemaal voorbij. Het kan nodig zijn om extra maatregelen te treffen om waterschade in huis te voorkomen.

Hoe? Lees onze tips en informatie hierover in ons gratis e-book: ‘Hoe voorkom ik waterschade?

Eerst zien Dan geloven

We kunnen u wel uitgebreid vertellen dat wij al jaren succesvol zijn in het bijstaan van onze klanten, maar we laten het u liever zien.
Lees hier de ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan.

Google reviews & Kiyoh reviews

Neem contact met ons op

Contactgegevens