Een derde van de rookmelders werkt niet

Een derde van de rookmelders werkt niet

Uit onderzoek blijkt dat op dit moment 75% van de woningen een rookmelder heeft. Echter werkt van die 75% een derde niet. Dit betekent dus dat in de helft van de Nederlandse woningen geen of een niet werkende rookmelder hangt. De brandweer probeert met de campagne “rookmelders redden levens” aandacht te vragen voor dit probleem. 

Een rookmelder kan letterlijk uw leven redden. Bij een brand komt koolmonoxide vrij. Van brand worden we meestal niet wakker en de koolmonoxide zorgt ervoor dat u bewusteloos raakt en uiteindelijk overlijdt. Een goed werkende rookmelder is dus van levensbelang.

⚠️ Vanaf juli 2022 zijn rookmelders verplicht in alle woningen in Nederland!

Toch brandschade opgelopen? Gelukkig is er in geval van nood altijd Schade Experts. Wij helpen u in geval van schade met het hele traject. Van de inventarisatie van de schade tot de onderhandelingen met de verzekeraar.

Download het gratis e-book

In Nederland gaat het weer alle kanten op. Van sneeuw tot hagel tot regen, het komt allemaal voorbij. Het kan nodig zijn om extra maatregelen te treffen om waterschade in huis te voorkomen.

Hoe? Lees onze tips en informatie hierover in ons gratis e-book: ‘Hoe voorkom ik waterschade?

Eerst zien Dan geloven

We kunnen u wel uitgebreid vertellen dat wij al jaren succesvol zijn in het bijstaan van onze klanten, maar we laten het u liever zien.
Lees hier de ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan.

Google reviews & Kiyoh reviews

Neem contact met ons op

Contactgegevens