177 Brandschade claims per dag

177 Brandschade claims per dag

Er worden in Nederland per jaar gemiddeld 64.427 claims voor woningbranden ingediend. Dat zijn 177 claims per dag. Van deze woningbranden waren er 21 met fatale afloop. Het is daarom belangrijk dat u zorgt voor de juiste preventieve middelen. Vanaf 1 juli dit jaar zijn rookmelders verplicht. Hiermee krijgt u op tijd een melding als er rook is in huis en kunt u het pand tijdig verlaten. Een blusdeken in de keuken is ook een aanrader om bij een gevalletje “vlam in de pan” meteen te kunnen handelen. 1 van de modernere oorzaken van een woningbrand zijn (niet originele) telefoon opladers. Laat deze nooit in het stopcontact zitten wanneer u deze niet meer gebruikt.

Vanaf 1 juli 2022 zijn rookmelders verplicht in alle woningen in Nederland!

👉🏼 Toch brandschade opgelopen? Gelukkig is er in geval van nood altijd Schade Experts. Wij helpen u in geval van schade met het hele traject. Van de inventarisatie van de schade tot de onderhandelingen met de verzekeraar.

Download het gratis e-book

In Nederland gaat het weer alle kanten op. Van sneeuw tot hagel tot regen, het komt allemaal voorbij. Het kan nodig zijn om extra maatregelen te treffen om waterschade in huis te voorkomen.

Hoe? Lees onze tips en informatie hierover in ons gratis e-book: ‘Hoe voorkom ik waterschade?

Eerst zien Dan geloven

We kunnen u wel uitgebreid vertellen dat wij al jaren succesvol zijn in het bijstaan van onze klanten, maar we laten het u liever zien.
Lees hier de ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan.

Google reviews & Kiyoh reviews

Neem contact met ons op

Contactgegevens