Brandschade schoonmaken. Wie betaalt de kosten?

Brandschade schoonmaken. Wie betaalt de kosten?

Wanneer er na een brand (bij u of bij de buren) rook-, roet-, of bluswaterschade is ontstaan zijn de kosten voor het herstellen / schoonmaken hiervan dan verzekerd?

De kosten voor het schoonmaken na brand vallen veelal onder de noemer “gevolgschade” en dus worden deze door uw brandverzekeraar gedekt. Controleer wel altijd uw polisvoorwaarden voor details en de voorwaarden bij uw verzekeraar.

Het is altijd verstandig om een gespecialiseerd herstelbedrijf in te schakelen, zij behandelen een eventuele brandlucht of andere onaangename geuren en kunnen ook kleine reparaties uitvoeren.

👉🏼 Schade opgelopen door brand? Wij helpen u in geval van schade met het hele traject. Van de inventarisatie van de schade tot de onderhandelingen met de verzekeraar.

Download het gratis e-book

In Nederland gaat het weer alle kanten op. Van sneeuw tot hagel tot regen, het komt allemaal voorbij. Het kan nodig zijn om extra maatregelen te treffen om waterschade in huis te voorkomen.

Hoe? Lees onze tips en informatie hierover in ons gratis e-book: ‘Hoe voorkom ik waterschade?

Eerst zien Dan geloven

We kunnen u wel uitgebreid vertellen dat wij al jaren succesvol zijn in het bijstaan van onze klanten, maar we laten het u liever zien.
Lees hier de ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan.

Google reviews & Kiyoh reviews

Neem contact met ons op

Contactgegevens