Meer brandschade door thuiswerken

Meer brandschade door thuiswerken

In 2020 zijn meer woningbranden gemeld dan in de jaren ervoor. 1 van de verklaringen zou kunnen zijn dat er meer vanuit huis werd gewerkt door de corona pandemie. Doordat mensen meer thuis zijn, worden er meer apparaten opgeladen. Juist die opladers zorgen voor meer kans op brand. Maar niet alleen het opladen zorgt voor meer risico op brand. Omdat mensen meer thuis waren, werd er ook meer open vuur gestookt (open haarden) en werd er meer gekookt (vlam in de pan). Juist deze activiteiten zorgen voor een groot deel van de woningbranden in Nederland.

Er zijn dan wel meer branden gemeld in 2020 maar dat betekent niet dat er meer schade was. Omdat mensen thuis werkten waren ze er ook vaak snel bij en kon de schade worden beperkt. Dit jaar zijn rookmelders sinds 1 juli verplicht in huis. Dit zou ervoor moeten gaan zorgen dat er nog minder brandschade ontstaat in woningen.
.
👉🏼 Schade opgelopen door brand? Wij helpen u in geval van schade met het hele traject. Van de inventarisatie van de schade tot de onderhandelingen met de verzekeraar.

Download het gratis e-book

In Nederland gaat het weer alle kanten op. Van sneeuw tot hagel tot regen, het komt allemaal voorbij. Het kan nodig zijn om extra maatregelen te treffen om waterschade in huis te voorkomen.

Hoe? Lees onze tips en informatie hierover in ons gratis e-book: ‘Hoe voorkom ik waterschade?

Eerst zien Dan geloven

We kunnen u wel uitgebreid vertellen dat wij al jaren succesvol zijn in het bijstaan van onze klanten, maar we laten het u liever zien.
Lees hier de ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan.

Google reviews & Kiyoh reviews

Neem contact met ons op

Contactgegevens