Stormen veroorzaken veel schade

Extreme stormschade

In 2022 hebben we in Nederland te maken gehad met meerdere stormen, de ene zwaarder dan de andere. Dit gaat helaas alleen maar meer worden. Stormen veroorzaken veel schade. Er zijn stormen die zo heftig zijn, dat we spreken van extreme stormschade. Wat moet u doen als u extreme stormschade hebt?

Aantal claims blijft oplopen

In 2021 vond er ook een gebeurtenis plaats waarbij extreem weer zorgde voor gigantisch veel gedupeerden, namelijk de grote overstroming in Limburg. De schade was naar schatting 1,8 miljard euro. Een bizar bedrag. Extreem weer en dus ook extreme stormschade gaat steeds vaker voorkomen, bijvoorbeeld door windhozen en extreme stormen. Het aantal geclaimde schades loopt elk jaar verder op.

Welke verzekeringen dekken extreme stormschade?

Heeft u extreme stormschade? Dan dekt de opstalverzekering schade aan uw huis en alles wat in de grond staat van uw tuin. De inboedelverzekering dekt schade aan uw interieur en spullen. Heeft u beide verzekeringen, dan zit u meestal wel goed. Natuurlijk is elke situatie anders. Raadpleeg altijd uw polisvoorwaarden, ook de kleine lettertjes, als u wilt controleren of uw verzekering de schade dekt.

Zware stormen in 2022

Het afgelopen jaar hebben we volgens het KNMI meerdere zware stormen gehad. Het begon in januari met storm Corrie. In februari hadden we zelfs een heuse drielingstorm: Dudley, Eunice en Franklin. Deze drielingstorm zorgde maar liefst voor een half miljard euro aan schade in ons land. Storm Eunice is zelfs een van de zwaarste stormen van de afgelopen 50 jaar. Een verwoestende start van het jaar. Gelukkig zijn de meeste Nederlanders goed verzekerd tegen stormschade.
Schade Experts - zware storm stormschade

Wat kost een
contra-expert?

Kiest u voor onze contra-expertise, dan belasten wij u voorhand niet met een voorschot. Ook niet met onvoorziene kosten achteraf. Wij doen u na de inventarisatie een voorstel omtrent de hoogte van de fee die wij berekenen. Deze fee stelt ons in staat u onbezorgd en volledig bij te staan. Op deze manier wordt u niet direct in de portemonnee geraakt. Meer over onze fee en hoe dit precies werkt, leest u op onze kosten pagina.

Schade door extreem weer? Schade Experts schiet te hulp

Heeft u schade aan uw woning door een storm? Neem dan contact op met uw verzekeraar Γ©n met ons als contra-expert. Een contra-expert inschakelen is een recht dat u altijd heeft. Dit is wettelijk bepaald. Een contra-expert verdedigt uw belangen en neemt het voor u op, zodat u de juiste schadevergoeding krijgt. Onze specialisten zorgen voor een snelle en kundige inventarisatie van de schade en nemen u het contact met uw verzekeraar uit handen. Schade afhandelen zonder stress?

Laat je altijd bijstaan!

Download ons gratis e-book

Speciaal voor u hebben we een handig e-book geschreven vol met tips om waterschade te voorkomen. 
Download het e-book
Schade Experts - e-book waterschade voorkomen

Eerst zien
Dan geloven

We kunnen u wel uitgebreid vertellen dat wij al jaren succesvol zijn in het bijstaan van onze klanten, maar we laten het u liever zien. Lees hier de ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan.
 • Snelle duidelijke service

  Ik had een aanvraag gedaan en ben direct verder geholpen. Via de telefoon informatie gekregen en een snelle afspraak om alles te komen bekijken. Vanuit daar kunnen ze het overnemen. Top geregeld
  Powersounds , Rotterdam
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
  1 2 3 8
 • Vakkundig, integer en denkt in oplossingen

  Bij mijn waterschade was het lange tijd onduidelijk of het om een grote schade of beperkte schade zou gaan en welk deel de verzekering zou betalen. En daar heb ik zelf helemaal geen kaas van gegeten. Levi heeft alles helder uitgelegd, scenario's geschetst en de zaak netjes afgehandeld na gezamelijk overleg. Als je twijfels hebt over je schade, dan zou ik zeker Levi aanbevelen.
  Monique , Zoetermeer
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
  1 2 3 8
 • Super goed!!

  Wij zijn heel goed geholpen, er is veel zorg weggenomen en dat bracht een stukje rust bij ons. Complimenten voor de Heer L.Dekkers. Wij zijn heel blij met de afwikkeling van de schade. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen!!!
  Henk , Boxmeer
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
  1 2 3 8
 • Goed en snel geholpen. Kan iedereen Schade Experts aanraden!

  Zeer goede ervaring mee. Heeft mij bijgestaan met een flinke schade. Reageert snel en is altijd bereikbaar. Bedankt voor de service!
  RC , Vlissingen
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
  1 2 3 8
 • Prima communicatie over de voortgang

  De contacten naar de betreffende instanties verliepen snel achter elkaar door met een duidelijke informatievoorziening naar de opdrachtgever
  Corina , Steenbergen
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
  1 2 3 8
 • Duidelijk, vriendelijk, snel.

  Levi heeft zich gelijk goed ingezet voor onze schade met een goed resultaat. Heeft een goede kennis van zaken, en op een prettige duidelijke manier alles besproken. Top.
  Piet en Corrie , Bergen op Zoom
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  ja
  1 2 3 8
 • Levi heeft ons deskundig ondersteund.

  Levi heeft ons goed geholpen als professionele tussenpersoon! Hij was ook altijd vlot bereikbaar en pakte alles direct aan.
  Hanneke , Roosendaal
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
  1 2 3 8
 • Zeer goede ervaring en dus perfect opgelost!

  Als ik het in 1 woorden zou moeten omschrijven, Fantastisch! - Deskundig - Professioneel - Altijd bereikbaar Levi heeft me geholpen met een flinke waterschade vanuit de zolderverdieping naar de keuken (begane grond). Met zijn kennis van zaken heeft hij de schade goed in kaart gebracht en tevens voor een oplossing gezorgd.
  Olaf, Made
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
  1 2 3 8
Bekijk alle reviews op Kiyoh
menu-circlearrow-down-circlearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram