Extreme stormschade

Extreme stormschade

In 2022 hebben we in Nederland te maken gehad met meerdere stormen, de ene zwaarder dan de andere. Dit gaat helaas alleen maar meer worden. Stormen veroorzaken veel schade. Er zijn stormen die zo heftig zijn, dat we spreken van extreme stormschade. Wat moet u doen als u extreme stormschade hebt?

Aantal claims blijft oplopen

In 2021 vond er ook een gebeurtenis plaats waarbij extreem weer zorgde voor gigantisch veel gedupeerden, namelijk de grote overstroming in Limburg. De schade was naar schatting 1,8 miljard euro. Een bizar bedrag. Extreem weer en dus ook extreme stormschade gaat steeds vaker voorkomen, bijvoorbeeld door windhozen en extreme stormen. Het aantal geclaimde schades loopt elk jaar verder op.

Welke verzekeringen dekken extreme stormschade?

Heeft u extreme stormschade? Dan dekt de opstalverzekering schade aan uw huis en alles wat in de grond staat van uw tuin. De inboedelverzekering dekt schade aan uw interieur en spullen. Heeft u beide verzekeringen, dan zit u meestal wel goed. Natuurlijk is elke situatie anders. Raadpleeg altijd uw polisvoorwaarden, ook de kleine lettertjes, als u wilt controleren of uw verzekering de schade dekt.

Stappenplan
bij schade

De juiste vergoeding
voor uw schade

Kosten
Contra expertise

Ons GRATIS
e-book

Zware stormen in 2022

Het afgelopen jaar hebben we volgens het KNMI meerdere zware stormen gehad. Het begon in januari met storm Corrie. In februari hadden we zelfs een heuse drielingstorm: Dudley, Eunice en Franklin. Deze drielingstorm zorgde maar liefst voor een half miljard euro aan schade in ons land. Storm Eunice is zelfs een van de zwaarste stormen van de afgelopen 50 jaar. Een verwoestende start van het jaar. Gelukkig zijn de meeste Nederlanders goed verzekerd tegen stormschade.

Download het gratis e-book

In Nederland gaat het weer alle kanten op. Van sneeuw tot hagel tot regen, het komt allemaal voorbij. Het kan nodig zijn om extra maatregelen te treffen om waterschade in huis te voorkomen.

Hoe? Lees onze tips en informatie hierover in ons gratis e-book: ‘Hoe voorkom ik waterschade?

Eerst zien Dan geloven

We kunnen u wel uitgebreid vertellen dat wij al jaren succesvol zijn in het bijstaan van onze klanten, maar we laten het u liever zien.
Lees hier de ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan.

Google reviews & Kiyoh reviews

Neem contact met ons op

Contactgegevens