Wist u dat u altijd recht heeft op een eigen expert bij schade?

Wist u dat u altijd recht heeft op een eigen expert bij schade?

Stel, u heeft schade aan uw woning. U beperkt de schade, maakt foto’s en neemt vervolgens contact op met uw verzekeraar. Wist u dat u dan ook recht heeft op het gratis inschakelen van een eigen expert? Dit is een contra-expert, die u bijstaat bij schade. De contra-expert staat aan uw kant en neemt het voor u op tegen de verzekering, zodat u de juiste vergoeding ontvangt. Een eigen expert staat u bij tijdens de onderhandelingen én de afhandelingen van de schade. 

Waarom zou u geen gebruik maken van de rechten die u heeft? 

Tip: onderteken bij het inschakelen van een eigen contra-expert een Akte van Cessie. Dit zorgt ervoor dat de kosten van de expertise rechtstreeks bij de verzekeraar worden gedeclareerd. Zo hoeft u zelf geen grote bedragen voor te schieten.

Maakt u graag gebruik van uw recht om een eigen contra-expert in te schakelen? Contact ons dan snel! Dit kan telefonisch of per e-mail.

Download het gratis e-book

In Nederland gaat het weer alle kanten op. Van sneeuw tot hagel tot regen, het komt allemaal voorbij. Het kan nodig zijn om extra maatregelen te treffen om waterschade in huis te voorkomen.

Hoe? Lees onze tips en informatie hierover in ons gratis e-book: ‘Hoe voorkom ik waterschade?

Eerst zien Dan geloven

We kunnen u wel uitgebreid vertellen dat wij al jaren succesvol zijn in het bijstaan van onze klanten, maar we laten het u liever zien.
Lees hier de ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan.

Google reviews & Kiyoh reviews

Neem contact met ons op

Contactgegevens