Weten waar u aan toe bent

Kosten

Voor wie zijn de kosten?

Weten waar u
aan toe bent

Wij hebben er voor gekozen u niet op voorhand te belasten met een voorschot of met onvoorziene kosten achteraf.

Na inventarisatie van uw schade zullen wij u een voorstel doen omtrent de hoogte van de fee die wij berekenen na het afwikkelen van de schade. Deze fee is afhankelijk van het schadebedrag en varieert van 2% tot maximaal 11%.  Dit is buiten “de redelijk gemaakte kosten” die wij zullen claimen bij de verzekeraar. In voorkomende gevallen zal de verzekeraar deze kosten niet of slechts gedeeltelijk vergoeden. Wij zullen deze gederfde kosten dan niet op u verhalen, dit risico is afgedekt in de vooraf afgesproken fee.

Deze fee stelt ons in staat u onbezorgd en volledig bij te staan en u wordt niet direct in de portemonnee geraakt.
+ Verzekeraar vergoedt de kosten*
+ Geen voorschot
+ Geen onvoorziene kosten achteraf
*De verzekeraar vergoed de redelijk gemaakte kosten artikel 7:959 BW

De redelijk gemaakte Kosten:

De verzekeraar vergoed de redelijk gemaakte kosten. Vervelend is dat de verzekeraar zelf bepaald wat zij redelijk vinden en dus zullen vergoeden. In veel gevallen moeten wij helaas onze kosten via een rechter verhalen wat erg veel tijd en energie kost. Andere partijen werken met voorschotten of starten op basis van een uurloon.

Waarom is jullie schade vaststelling vaak hoger?

De expert van de verzekeraar stelt de schade vast, enkel heeft deze u bewust of onbewust niet gewezen op al u rechten.

De vergoeding voor verblijf elders, het in/uit ruimen en eigen bereddering worden vaak niet genoemd door de experts.

Schade Experts zal alles benoemen waar u recht op heeft. U heeft immers soms jaren premie betaald voor dure en uitgebreide polissen. Door de inzet van Schade Experts kan een schade vaststelling vaak vele malen hoger uitvallen. De fee die u ons verschuldigd bent betaald zich in 97% van de gevallen ruimschoots terug.

Eerst zien
Dan geloven

We kunnen u wel uitgebreid vertellen dat wij al jaren succesvol zijn in het bijstaan van onze klanten, maar we laten het u liever zien. Lees hier de ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan.
 • Prima communicatie over de voortgang

  De contacten naar de betreffende instanties verliepen snel achter elkaar door met een duidelijke informatievoorziening naar de opdrachtgever
  Corina , Steenbergen
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
 • Duidelijk, vriendelijk, snel.

  Levi heeft zich gelijk goed ingezet voor onze schade met een goed resultaat. Heeft een goede kennis van zaken, en op een prettige duidelijke manier alles besproken. Top.
  Piet en Corrie , Bergen op Zoom
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  ja
 • Levi heeft ons deskundig ondersteund.

  Levi heeft ons goed geholpen als professionele tussenpersoon! Hij was ook altijd vlot bereikbaar en pakte alles direct aan.
  Hanneke , Roosendaal
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
 • Zeer goede ervaring en dus perfect opgelost!

  Als ik het in 1 woorden zou moeten omschrijven, Fantastisch! - Deskundig - Professioneel - Altijd bereikbaar Levi heeft me geholpen met een flinke waterschade vanuit de zolderverdieping naar de keuken (begane grond). Met zijn kennis van zaken heeft hij de schade goed in kaart gebracht en tevens voor een oplossing gezorgd.
  Olaf, Made
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
menu-circlearrow-right-circle