U heeft recht op een eigen expert

Hulp bij schade

Eerste hulp
bij schade

Schade is altijd vervelend. Hoe we het ook bekijken. Of u nu schade heeft door water, storm of brand ook met een eerlijke vergoeding blijft het zuur. Er zit immers veel werk en moeite in uw woning of bedrijfspand. Het is misschien een pleister op de wond, maar wij gaan er alles aan doen om uw pijn zoveel mogelijk te verzachten. Door u zoveel mogelijk stress en regelwerk uit handen te nemen, hopen we u te kunnen bijstaan. Wij houden het hoofd koel, waar bij u de emotie misschien wel overheerst.
Wat moet u doen bij schade?

BELANGRIJK: U belt de verzekeraar én ons

Met wie neemt u contact op? Met zowel uw verzekeraar als met ons. Wij adviseren u Schade Experts in te schakelen, aangezien u dan een expert naast u heeft staan die het voor u opneemt. U heeft altijd recht op contra-expertise.

Stappenplan
bij schade

Wat we van u verwachten en wat u van ons mag verwachten
1

Beperken van de schade

Help, u heeft schade. Belangrijk is dat u als eerste de schade zoveel mogelijk probeert te beperken. Bijvoorbeeld door een vloer te drogen, een lek te dichten of dingen veilig te stellen. Let op: uiteraard alleen als dit veilig is. Probeer foto's te maken en een tijdstip te noteren. Houd u zo goed mogelijk u eigen tijd bij, ook hier krijgt u later een vergoeding voor.
2

U belt de verzekeraar én ons

Met wie neemt u contact op? Met zowel uw verzekeraar als met ons. Wij adviseren u Schade Experts in te schakelen, aangezien u dan een expert naast u heeft staan die het voor u opneemt. U heeft altijd recht op contra-expertise.
3

Belangrijke zaken eerst

Hier nemen wij het stokje van u over. De ervaren expert die u toegewezen krijgt, zorgt voor rust in uw situatie. Hij of zij zorgt ervoor dat de belangrijkste zaken eerst worden geregeld, zoals een vervangende woonruimte of andere voorzorgsmaatregelen. Zodat uw routine niet in gevaar komt.
4

Schade inventarisatie

Wij adviseren u met klem om de schade inventarisatie door onze expert te laten uitvoeren. Schade Experts kan dit, in tegenstelling tot aannemers waar u vaak op moet wachten, direct doen. Wij inventariseren de schade nauwkeurig en stellen een schaderapport op. U mag erop rekenen dat er niet alleen naar de zichtbare schade wordt gekeken, maar ook naar de onzichtbare (gevolg)schade. Onze expert weet precies welke rechten u heeft.
5

Belangenbehartiging richting verzekeraar

Wij nemen u het contact met uw verzekeraar uit handen. Wij weten namelijk precies wat er moet gebeuren, waardoor u sterker staat met onze ondersteuning. U mag erop rekenen dat wij verder kijken dan de polisvoorwaarden van uw verzekering, zodat we voor u een zo volledig mogelijke vergoeding kunnen realiseren.
6

Afhandeling

We nemen u mee in het afwikkelingsproces, zodat netjes kan worden overgegaan op uitbetaling. Hierna kunt u gaan herstellen of herbouwen. Tijdens dit volledige proces, van begin tot eind, mag u rekenen op persoonlijke hulp en een contactpersoon die zo nodig altijd bereikbaar is.

Wat doet een
contra-expert?

Wij zijn uw contra-expert op het gebied van water-, storm- en brandschade! Een contra-expert zorgt voor de juiste vergoeding na schade. Wij staan u bij tijdens de onderhandelingen én de afhandelingen.
Meer informatie

U heeft recht op een eigen expert

Wist u dat het inschakelen van een eigen contra-expert een recht is dat u heeft? Twijfel dus niet en maak hier gebruik van. Het zou zonde zijn als u een lagere schadevergoeding ontvangt dan waar u eigenlijk recht op heeft. U mag altijd contact met ons opnemen. Zowel bij vragen als voor hulp.

Waarom
Schade Experts

Schade afhandelen zonder stress? Daar zijn wij voor. Onze kundige experts zorgen ervoor dat u van begin tot eind wordt bijgestaan. Vanaf het moment dat u ons belt tot aan het ontvangen van de schadevergoeding.
 • Snelle duidelijke service

  Ik had een aanvraag gedaan en ben direct verder geholpen. Via de telefoon informatie gekregen en een snelle afspraak om alles te komen bekijken. Vanuit daar kunnen ze het overnemen. Top geregeld
  Powersounds , Rotterdam
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
  1 2 3 8
 • Vakkundig, integer en denkt in oplossingen

  Bij mijn waterschade was het lange tijd onduidelijk of het om een grote schade of beperkte schade zou gaan en welk deel de verzekering zou betalen. En daar heb ik zelf helemaal geen kaas van gegeten. Levi heeft alles helder uitgelegd, scenario's geschetst en de zaak netjes afgehandeld na gezamelijk overleg. Als je twijfels hebt over je schade, dan zou ik zeker Levi aanbevelen.
  Monique , Zoetermeer
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
  1 2 3 8
 • Super goed!!

  Wij zijn heel goed geholpen, er is veel zorg weggenomen en dat bracht een stukje rust bij ons. Complimenten voor de Heer L.Dekkers. Wij zijn heel blij met de afwikkeling van de schade. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen!!!
  Henk , Boxmeer
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
  1 2 3 8
 • Goed en snel geholpen. Kan iedereen Schade Experts aanraden!

  Zeer goede ervaring mee. Heeft mij bijgestaan met een flinke schade. Reageert snel en is altijd bereikbaar. Bedankt voor de service!
  RC , Vlissingen
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
  1 2 3 8
 • Prima communicatie over de voortgang

  De contacten naar de betreffende instanties verliepen snel achter elkaar door met een duidelijke informatievoorziening naar de opdrachtgever
  Corina , Steenbergen
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
  1 2 3 8
 • Duidelijk, vriendelijk, snel.

  Levi heeft zich gelijk goed ingezet voor onze schade met een goed resultaat. Heeft een goede kennis van zaken, en op een prettige duidelijke manier alles besproken. Top.
  Piet en Corrie , Bergen op Zoom
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  ja
  1 2 3 8
 • Levi heeft ons deskundig ondersteund.

  Levi heeft ons goed geholpen als professionele tussenpersoon! Hij was ook altijd vlot bereikbaar en pakte alles direct aan.
  Hanneke , Roosendaal
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
  1 2 3 8
 • Zeer goede ervaring en dus perfect opgelost!

  Als ik het in 1 woorden zou moeten omschrijven, Fantastisch! - Deskundig - Professioneel - Altijd bereikbaar Levi heeft me geholpen met een flinke waterschade vanuit de zolderverdieping naar de keuken (begane grond). Met zijn kennis van zaken heeft hij de schade goed in kaart gebracht en tevens voor een oplossing gezorgd.
  Olaf, Made
  Zou u Schade Experts aanbevelen?
  Ja
  1 2 3 8
Bekijk alle reviews op Kiyoh
menu-circlearrow-down-circlearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram