U heeft recht op een eigen expert

Hulp bij schade

Eerste hulp bij schade met Schade Experts

Schade is altijd vervelend. Hoe we het ook bekijken. Of u nu schade heeft door water, storm of brand ook met een eerlijke vergoeding blijft het zuur. Er zit immers veel werk en moeite in uw woning of bedrijfspand. Het is misschien een pleister op de wond, maar wij gaan er alles aan doen om uw pijn zoveel mogelijk te verzachten. Wij bieden hulp bij schade door u zoveel mogelijk stress en regelwerk uit handen te nemen, hopen we u te kunnen bijstaan. Wij houden het hoofd koel, waar bij u de emotie misschien wel overheerst.

BELANGRIJK: U belt de verzekeraar én ons

Met wie neemt u contact op? Met zowel uw verzekeraar als met ons. Wij adviseren u Schade Experts in te schakelen, aangezien u dan een expert naast u heeft staan die het voor u opneemt. U heeft altijd recht op contra-expertise.

Stappenplan bij schade

Wat we van u verwachten en wat u van ons mag verwachten bij hulp met schade: 

Beperken van de schade

Help, u heeft hulp schade nodig. Wij zijn er voor u!  Belangrijk is dat u als eerste de schade zoveel mogelijk probeert te beperken. Bijvoorbeeld door een vloer te drogen, een lek te dichten of dingen veilig te stellen. Let op: uiteraard alleen als dit veilig is. Probeer foto’s te maken en een tijdstip te noteren. Houd u zo goed mogelijk u eigen tijd bij, ook hier krijgt u later een vergoeding voor.

U belt de verzekeraar én ons

Met wie neemt u contact op? Met zowel uw verzekeraar als met ons. Wij adviseren u Schade Experts in te schakelen, aangezien u dan een expert naast u heeft staan die het voor u opneemt. U heeft altijd recht op contra-expertise.

Belangrijke zaken eerst

Hier nemen wij het stokje van u over. De ervaren expert die u toegewezen krijgt, zorgt voor rust in uw situatie. Hij of zij zorgt ervoor dat de belangrijkste zaken eerst worden geregeld, zoals een vervangende woonruimte of andere voorzorgsmaatregelen. Zodat uw routine niet in gevaar komt.

Schade inventarisatie

Wij adviseren u met klem om de schade inventarisatie door onze expert te laten uitvoeren. Schade Experts kan dit, in tegenstelling tot aannemers waar u vaak op moet wachten, direct doen. Wij inventariseren de schade nauwkeurig en stellen een schaderapport op. U mag erop rekenen dat er niet alleen naar de zichtbare schade wordt gekeken, maar ook naar de onzichtbare (gevolg)schade. Onze expert weet precies welke rechten u heeft.

Belangenbehartiging richting verzekeraar

Wij nemen u het contact met uw verzekeraar uit handen. Wij weten namelijk precies wat er moet gebeuren, waardoor u sterker staat met onze ondersteuning. U mag erop rekenen dat wij verder kijken dan de polisvoorwaarden van uw verzekering, zodat we voor u een zo volledig mogelijke vergoeding kunnen realiseren.

Afhandeling

We nemen u mee in het afwikkelingsproces, zodat netjes kan worden overgegaan op uitbetaling. Hierna kunt u gaan herstellen of herbouwen. Tijdens dit volledige proces, van begin tot eind, mag u rekenen op persoonlijke hulp en een contactpersoon die zo nodig altijd bereikbaar is.

Wat doet een contra-expert?

Wij zijn uw contra-expert op het gebied van water-, storm- en brandschade! Een contra-expert zorgt voor de juiste vergoeding na schade. Wij bieden hulp bij schade en staan u bij tijdens de onderhandelingen én de afhandelingen.

Stappenplan
bij schade

De juiste vergoeding
voor uw schade

Kosten
Contra expertise

Ons GRATIS
e-book

Download het gratis e-book

In Nederland gaat het weer alle kanten op. Van sneeuw tot hagel tot regen, het komt allemaal voorbij. Het kan nodig zijn om extra maatregelen te treffen om waterschade in huis te voorkomen.

Hoe? Lees onze tips en informatie hierover in ons gratis e-book: ‘Hoe voorkom ik waterschade?

Eerst zien Dan geloven

We kunnen u wel uitgebreid vertellen dat wij al jaren succesvol zijn in het bijstaan van onze klanten, maar we laten het u liever zien.
Lees hier de ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan.

Google reviews & Kiyoh reviews

Neem contact met ons op

Contactgegevens