Contra-expertise bij waterschade

Contra-expertise bij waterschade

Heeft u waterschade in uw woning? Dan is het zaak om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen om verdere schade te voorkomen. Ook ontvangt u natuurlijk graag een eerlijke schadevergoeding van uw verzekeraar. Maar hoe zorgt u ervoor dat de vergoeding die u krijgt ook klopt? Hier komt contra-expertise bij waterschade om de hoek kijken.

Wat is contra-expertise

Als contra-expert zijn wij de expert die u zelf inschakelt als u schade heeft, in dit geval waterschade. Met onze kennis en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat u de juiste schadevergoeding ontvangt. We staan u bij en weten precies welke stappen doorlopen moeten worden voor een eerlijke vergoeding. Uw verzekeraar stuurt bij schade een eigen expert langs, echter staat deze expert aan de kant van de verzekeraar. Wij nemen het voor u op en zorgen ervoor dat u ook de onzichtbare schade vergoed krijgt. Wij staan aan uw kant.

U heeft recht op contra-expertise

Helaas weten veel mensen niet dat ze recht hebben op een contra-expert. Dit is opgenomen in de Nederlandse wet. Twijfel dus niet en maak hier te allen tijde gebruik van zodat u een schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft, inclusief vergoeding voor de gevolgschade.

Stappenplan
bij schade

De juiste vergoeding
voor uw schade

Kosten
Contra expertise

Ons GRATIS
e-book

Waterschade expert

Hoe werkt contra expertise?

Stel, u heeft een lekkage. Dan is het belangrijk om, nadat u de schade zoveel mogelijk heeft beperkt, direct de verzekeraar en ons te bellen. Let op: wij zijn geen second opinion. Bel ons dus altijd tegelijkertijd met de verzekeraar. Vervolgens komen wij de schade zo snel mogelijk inventariseren om u vervolgens bij te staan in het gehele proces met de verzekeraar. Omdat wij verder kijken dan de polisvoorwaarden van uw verzekering, kunnen wij een zo volledig mogelijke vergoeding realiseren. Dat is onder andere onze meerwaarde.

De voordelen

Het inschakelen van een contra-expert heeft tal van voordelen. Niet alleen zorgt een contra-expert voor de juiste rechtmatige schadevergoeding, ook worden u het contact met de verzekeraar, alle administratieve rompslomp en overige verzekeringszaken uit handen genomen. U mag ook rekenen op een oplossing voor andere belangrijke zaken zoals onderdak bij bijvoorbeeld een flinke lekkage. Tot slot adviseert de contra-expert u wanneer het tijd is voor het repareren van de schade.

Schade inventarisatie

Wanneer u waterschade heeft en ons inschakelt, komen wij bij u langs om de schade te inventariseren. We helpen u met het vaststellen van de volledige schade en kijken hierbij ook naar de onzichtbare schade. Omdat wij jarenlange ervaring hebben, weten wij precies waar we op moeten letten om erachter te komen of er sprake is van onzichtbare schade die u vergoed hoort te krijgen. Er wordt een schaderapport opgesteld en we overleggen met u hoe we gaan handelen richting uw verzekeraar

Wij verdedigen uw rechten

Nu u weet dat u recht heeft op contra-expertise, laten we u graag zien dat het team van Schade Experts het echt alleen voor u als klant opneemt. Wij zijn aangesloten bij Reco Experts. Dit betekent dat wij zijn opgenomen in het register van Stichting Register Contra-Expert. Zo weet u zeker dat we niet worden ingezet door de verzekeraar.

Op zoek naar contra-expertise bij waterschade?

Zou u graag gebruikmaken van onze contra-expertise bij waterschade? Dan staat Schade Experts u graag bij. Wij verdedigen uw rechten en zorgen ervoor dat u de juiste rechtmatige schadevergoeding ontvangt. Dit begint met een professionele schade inventarisatie. Benieuwd of we u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Wat wordt wel vergoedt en wat niet?

Schade door water valt helaas niet altijd te voorkomen. Echter kunnen onderstaande tips er wel voor zorgen dat u er alles aan heeft gedaan.

Regelmatige controle

Laat de waterleidingen in huis aanleggen door een professional en controleer deze regelmatig.

Controleer de dakgoot

Controleer ook af en toe de dakgoten zodat ze, door bijvoorbeeld bladeren, niet verstopt raken.

Alles dicht doen

Laat geen ramen openstaan wanneer u van huis bent.

Afsluiten van kranen

Draai de buitenkraan dicht in de winter en de hoofdkraan als u lange tijd van huis bent.

Kitnaden controleren

Controleer kitnaden in de keuken, het toilet en de badkamer op den duur.

CV-Ketel controleren

Laat uw CV-ketel periodiek nakijken.

Download het gratis e-book

In Nederland gaat het weer alle kanten op. Van sneeuw tot hagel tot regen, het komt allemaal voorbij. Het kan nodig zijn om extra maatregelen te treffen om waterschade in huis te voorkomen.

Hoe? Lees onze tips en informatie hierover in ons gratis e-book: ‘Hoe voorkom ik waterschade?

Eerst zien Dan geloven

We kunnen u wel uitgebreid vertellen dat wij al jaren succesvol zijn in het bijstaan van onze klanten, maar we laten het u liever zien.
Lees hier de ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan.

Google reviews & Kiyoh reviews

Neem contact met ons op

Contactgegevens