Brandschade verzekering

Brandschade en Verzekering: Wij zorgen voor een rechtmatige eerlijke schadevergoeding

Brandschade verzekering. Hoe weet u wat er rechtmatig vergoed dient te worden? 

Een brand kan verwoestende gevolgen hebben. Het kan enorme schade aanbrengen aan uw pand en spullen of deze zelfs helemaal verwoesten. Op het moment dat u dit overkomt, is het belangrijk dat u kunt rekenen op experts die eerder met de gevolgen van brandschade te maken hebben gehad. De contra-experts van Schade Experts helpen u om alles op de juiste manier en de juiste volgorde aan te pakken. Dit is belangrijk omdat de verzekeraar de oorzaak van de brand wil vaststellen. Stel dat u alles al heeft schoongemaakt, dan is het zo goed als onmogelijk voor de verzekeraar om te bepalen of er wel of niet moet worden uitgekeerd. Wij informeren u over brandschade.

 

Wat doet een Brandschade Expert?

Een brandschade expert van Schade Experts is gespecialiseerd in het beoordelen van brandschade. Wij voeren grondige inspecties uit, nemen de communicatie met verzekeraar uit handen. Verzorgen de administratie en zorgen voor een rechtmatige schadevergoeding. 
 
Een contra-expert handelt namens u de schade af met de verzekeraar. U kunt een contra-expert zelf inschakelen als eigen expert in het geval van schade. Deze onafhankelijke schade-expert behartigt uw belangen binnen de grenzen van uw polisvoorwaarden. Helaas weten veel mensen niet dat ze recht hebben op het inschakelen van een contra-expert

Eerst zien Dan geloven

We kunnen u wel uitgebreid vertellen dat wij al jaren succesvol zijn in het bijstaan van onze klanten, maar we laten het u liever zien.
Lees hier de ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan.

Google reviews & Kiyoh reviews

Diensten van een brandschade expert

Een brandschade expert is van onschatbare waarde bij het vergoeding proces na een brand. Vooral wanneer het gaat om een woning, bedrijfsgebouw of ander vastgoed, kan brandschade verwoestende gevolgen hebben. Een deskundige brandschade expert kan u helpen bij het opstellen van de schade en gevolgschade. Schade Experts staat aan uw zijde en helpt u een rechtmatige eerlijke schadevergoeding te ontvangen. 

- brandschade verzekering claims afhandeling

Een contra-expert is elke dag bezig met het bepalen van waarden. Bij schade moet worden vastgesteld hoeveel bepaalde zaken waard zijn om de schade te kunnen claimen. Maar hoe bepaalt de verzekeraar de waarde van verloren spullen?

Allereerst is het de bedoeling dat u een lijst maakt met de spullen die beschadigd zijn. U kunt bij uw verzekeraar een inventarislijst opvragen die u kan helpen met het opstellen van de lijst. Uw lijst dient u vervolgens in bij uw verzekeraar. Omdat spullen in de loop der jaren minder waard worden, kijkt de verzekeraar meestal naar de dagwaarde. Deze waarde geldt wanneer de waarde van datgene wat er beschadigd is minder dan 40% van de nieuwwaarde is. Alle brandschade verzekeringen hanteren een tabel waarin per soort artikel staat in hoeveel jaar een specifiek artikel wordt afgeschreven.

Brandschade Expert

Waarom een brandschade contra expert inschakelen?

Het inschakelen van een brandschade expert van Schade Experts is essentieel voor een snel en effectief vergoeding proces na een brand. Onze professionals hebben de expertise om de schade te beoordelen en een effectief stappenplan te bieden, waardoor u tijd en geld bespaart.

U heeft al genoeg aan uw hoofd na deze vreselijke gebeurtenis. Laat ons u bijstaan en maak gebruik van uw recht! Wij nemen de communicatie met uw brandschade verzekering en bij behorende administratie uit uw handen. En zetten ons maximaal in om een eerlijke en rechtmatige schadevergoeding voor u te realiseren. 

Vul onze schade check tool in om alle informatie gemakkelijk aan ons door te communiceren. Wij zullen dan zo snel mogelijk met u contact opnemen om het vergoedingsproces in gang te zetten. 

Wat zijn de voordelen van een een contra-expert bij brandschade?

  • Een contra-expert staat aan uw kant en handelt in uw belang.
  • Door jarenlange kennis en ervaring weet de contra-expert hoe hij of zij het beste kan onderhandelen met de verzekeraar.
  • U krijgt gedurende het hele proces advies over welke stappen u moet nemen.
  • Alle administratie wordt u uit handen genomen.
  • Het uiteindelijke doel is het ontvangen van de juiste schadevergoeding.
 

Stappenplan
bij schade

De juiste vergoeding
voor uw schade

Kosten
Contra expertise

Ons GRATIS
e-book

Brandschade expert vergoeding

conclusie

Een brandschade expert is een onmisbare partner bij het bepalen van de juiste schadevergoeding  na een brand. Door onze expertise en ervaring kunnen wij u helpen om de schade snel en effectief te vast te leggen en aan uw verzekeraar te communiceren. Zodat u uw leven zo snel mogelijk weer kunt oppakken. Neem vandaag nog contact op met een ervaren brandschade expert van Schade Experts. 
 
Maak gebruik van uw recht. En ontvang een eerlijke en rechtmatige schadevergoeding. 

Bandschade? Schakel Schade Experts in

Heeft u brandschade en ontvangt u graag advies? Schakel dan de hulp van Schade Experts in. Wij inventariseren de schade snel en kundig. Onze contra-experts We zorgen ervoor dat u de juiste schadevergoeding ontvangt, inclusief de vergoeding van de gevolgschade.

Laat Schade Experts u bijstaan bij schade door brand

Neem contact met ons op

Contactgegevens