Zijn de kosten voor het opsporen van lekkage gedekt?

Zijn de kosten voor het opsporen van lekkage gedekt?

Lekdetectie is een onderzoek waarbij met speciale apparatuur een lek wordt opgespoord. Hier wordt vervolgens een rapport van gemaakt. Laat een lekdetectie altijd uitvoeren door een professional. Er zijn diverse soorten lekdetectie. Het ligt aan het soort lek en de locatie van de schade welk soort onderzoek het beste kan worden uitgevoerd.

Het voordeel van lekdetectie is dat ook lekkages die verborgen zijn gemakkelijk kunnen worden opgespoord en meestal zonder extra schade te veroorzaken. Het is vaak niet nodig om muren of vloeren open te breken met de juiste lekdetectie methode. Om voor vergoeding in aanmerking te komen is een degelijk rapport van de lekdetectie nodig. Ook is een rapportage noodzakelijk om aan te kunnen tonen dat er een lekkage aanwezig is. De kosten voor de lekdetectie worden in de meeste gevallen vergoed door uw opstalverzekeraar. Ga dit voor de zekerheid altijd nog even na.
.
.
Schade Experts helpt u in geval van schade met het hele traject. Van de inventarisatie van de schade tot de onderhandelingen met de verzekeraar.

Download het gratis e-book

In Nederland gaat het weer alle kanten op. Van sneeuw tot hagel tot regen, het komt allemaal voorbij. Het kan nodig zijn om extra maatregelen te treffen om waterschade in huis te voorkomen.

Hoe? Lees onze tips en informatie hierover in ons gratis e-book: ‘Hoe voorkom ik waterschade?

Eerst zien Dan geloven

We kunnen u wel uitgebreid vertellen dat wij al jaren succesvol zijn in het bijstaan van onze klanten, maar we laten het u liever zien.
Lees hier de ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan.

Google reviews & Kiyoh reviews

Neem contact met ons op

Contactgegevens