Steeds meer schade door extreem weer

Steeds meer schade door extreem weer

U kunt er niet omheen. Het klimaat verandert. We zien steeds meer extreem weer. In de zomer extreme hitte, in het voorjaar overstromingen. En in de herfst zien we steeds meer extreme najaarsstormen. Ook fenomenen als valwinden en windhozen zorgen voor steeds meer schade.

Maar niet alleen de zeer zichtbare weersomstandigheden zorgen voor veel schade. Zo schat de AFM dat bij 800.000 woningen (!) kans is op verzakking (en zelfs instorting) door extreme droogte. Dit kan leiden tot 51 miljard euro aan schade. Het is dan ook niet vreemd dat het steeds moeilijker wordt om schade aan uw huis door extreem weer te verzekeren

Schade Experts helpt u in geval van schade door extreem weer met het hele traject. Van de inventarisatie van de schade tot de onderhandelingen met de verzekeraar.

Download het gratis e-book

In Nederland gaat het weer alle kanten op. Van sneeuw tot hagel tot regen, het komt allemaal voorbij. Het kan nodig zijn om extra maatregelen te treffen om waterschade in huis te voorkomen.

Hoe? Lees onze tips en informatie hierover in ons gratis e-book: ‘Hoe voorkom ik waterschade?

Eerst zien Dan geloven

We kunnen u wel uitgebreid vertellen dat wij al jaren succesvol zijn in het bijstaan van onze klanten, maar we laten het u liever zien.
Lees hier de ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan.

Google reviews & Kiyoh reviews

Neem contact met ons op

Contactgegevens