Contra-expertise is geen second opinion!

Contra-expertise is geen second opinion!

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is contra-expertise geen second opinion. Het is juist belangrijk om een contra-expert in te schakelen op hetzelfde moment dat u ook uw verzekeraar contact. Op deze manier heeft u een eigen expert naast u staan die het voor u opneemt. Zo blijft u een conflict met uw verzekering voor. 

Een contra-expert houdt nauwlettend in de gaten of de verzekeraars zorgen voor de vergoeding waar u recht op heeft. Schakel ons dus direct na schade in en niet pas wanneer u er niet aan uitkomt met de verzekering. 

Wist u dat u recht heeft op het inschakelen van een eigen contra-expert? Dit is zo opgenomen in de wet. Maak hier dus zeker gebruik van, zodat u de schadevergoeding ontvangt waar u ook daadwerkelijk recht op heeft.

Download het gratis e-book

In Nederland gaat het weer alle kanten op. Van sneeuw tot hagel tot regen, het komt allemaal voorbij. Het kan nodig zijn om extra maatregelen te treffen om waterschade in huis te voorkomen.

Hoe? Lees onze tips en informatie hierover in ons gratis e-book: ‘Hoe voorkom ik waterschade?

Eerst zien Dan geloven

We kunnen u wel uitgebreid vertellen dat wij al jaren succesvol zijn in het bijstaan van onze klanten, maar we laten het u liever zien.
Lees hier de ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan.

Google reviews & Kiyoh reviews

Neem contact met ons op

Contactgegevens