Zijn de kosten voor het opsporen van lekkage gedekt?

Lekdetectie is een onderzoek waarbij met speciale apparatuur een lek wordt opgespoord. Hier wordt vervolgens een rapport van gemaakt. Laat een lekdetectie altijd uitvoeren door een professional. Er zijn diverse soorten lekdetectie. Het ligt aan het soort lek en de locatie van de schade welk soort onderzoek het beste kan worden uitgevoerd.

Het voordeel van lekdetectie is dat ook lekkages die verborgen zijn gemakkelijk kunnen worden opgespoord en meestal zonder extra schade te veroorzaken. Het is vaak niet nodig om muren of vloeren open te breken met de juiste lekdetectie methode. Om voor vergoeding in aanmerking te komen is een degelijk rapport van de lekdetectie nodig. Ook is een rapportage noodzakelijk om aan te kunnen tonen dat er een lekkage aanwezig is. De kosten voor de lekdetectie worden in de meeste gevallen vergoed door uw opstalverzekeraar. Ga dit voor de zekerheid altijd nog even na.
.
.
Schade Experts helpt u in geval van schade met het hele traject. Van de inventarisatie van de schade tot de onderhandelingen met de verzekeraar.

menu-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram