177 Brandschade claims per dag

Er worden in Nederland per jaar gemiddeld 64.427 claims voor woningbranden ingediend. Dat zijn 177 claims per dag. Van deze woningbranden waren er 21 met fatale afloop. Het is daarom belangrijk dat u zorgt voor de juiste preventieve middelen. Vanaf 1 juli dit jaar zijn rookmelders verplicht. Hiermee krijgt u op tijd een melding als er rook is in huis en kunt u het pand tijdig verlaten. Een blusdeken in de keuken is ook een aanrader om bij een gevalletje โ€œvlam in de panโ€ meteen te kunnen handelen. 1 van de modernere oorzaken van een woningbrand zijn (niet originele) telefoon opladers. Laat deze nooit in het stopcontact zitten wanneer u deze niet meer gebruikt.

Vanaf 1 juli 2022 zijn rookmelders verplicht in alle woningen in Nederland!

๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Toch brandschade opgelopen? Gelukkig is er in geval van nood altijd Schade Experts. Wij helpen u in geval van schade met het hele traject. Van de inventarisatie van de schade tot de onderhandelingen met de verzekeraar.

menu-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram